Site icon Štramag

Septembrové novinky na Netflixe, ktoré nám spríjemnia nástup jesene

Bláznivý Christian Bale v American Psycho a návrat The Walking Dead sú dva vrcholy septembrovej sezóny na Netflixe.

Septembrom Netflix oficiálne odštartoval jesennú sezónu, ktorá bude nadupaná parádnymi filmovými lahôdkami. Spríjemnia ti ponuré chvíle, ktoré začínajúca jeseň prináša. Mesiac september na Netflixe je symbolom Vianoc pre filmových fajnšmekrov. Streamovacia služba rozdáva niekoľko skorých darčekov pre svojich odoberateľov. A to v podobe chuťoviek ako American Psycho, Mystic River, Superbad a 300.

Netflix si pripravil aj nové serie pôvodných seriálov, ktoré už rezonovali v minulosti. Ide o tituly Terrace House, Disenchanted, a Hip-Hop Evolution. Samozrejme nová sezóna prináša aj novinky, ktoré ťa prikovajú k sedačke a užiješ si filmovú jazdu. Novinkou je dokumentárny film o Billovi Gatesovi a o zábavu sa ti postarajú vystúpenia svetových komikov. Sú to mená veľkého kalibru ako Jeff Dunham, Bill Burr a Chelsea Handler.

Ako to býva v živote niečo začína aj niečo konči. September na Netfilxe je ako umieráčik pre niektoré filmové a seriálové tituly. Do kategórie –  zabuchnuté dvere spadá aj kultový seriál v hlavnej úlohe s Davidom Duchovnym – Californication. Príbeh excentrického scenáristu a spisovateľa si už na Netflixe nezapneš. Veľká škoda! K filmom, ktoré služba pomyselne vyhodila von oknom, patria A Clockwork Orange, Batman Begins a Fast and Furious. Ide o staršie tituly, ktoré si už zrejme videl a  je načase otvoriť myseľ novým vizuálnym zážitkom.

Úplný zoznam noviniek ti prinášame nižšie:

September 1

September 4

September 6

September 9

September 10

September 12

September 13

September 14

September 15

September 17

September 18

September 19

September 20

September 21

September 23

September 24

September 25

September 26

September 27

September 30

Date TBD

Zdroj: maxim.sk